Mælkevejen

Mælkevejen spilleautomat er til dig

Når du spiller på Mælkevejen spilleautomat vil du opleve en helt ny verden - eller rettere sagt galakse. Glem alt om kedelige symboler eller baggrundsmusik. Med denne automat får du fuld fart på ud i rummet med masser af oplevelser foran dig. Det er Gamblify, der står bag spilleautomaten, som er 100% dansk og som en selvfølge med dansk tale. Grafikken er flot, symbolerne stjerneklare, og du får en tilbagebetalingsprocent på 96,3 %. Hvis du også vil opleve galaksen og vinde gode penge samtidigt, så skulle du tage at undersøge mælkevejen spilleautomat.

Spilleautomaten opererer md fem hjul, hvilket er en rimelig klassisk opstilling. Du skal minimum spille for 1 krone pr. spin, men du kan også vælge at bruge 100 kr. på et spin. Der er 10 niveauer i spillet, og du kan vælge at spille på alt lige fra 1-10. Des flere niveauer, du spiller, des større gevinster, men lavere chancer. Vælger du at spille på alle 10 gevinstniveauer, kan du altså vinde rigtig store penge, men du skal også lægge en sjat af dine egne penge på bordet først. Du kan som en ekstra fordel indstille møntværdien, så du kan styre, hvor mange penge du bruger hver gang. Hvis du ikke selv vil trykke på knappen, så vælg et antal autospins i menuen og se, hvordan hjulene bare ruller og ruller, mens du kan læne dig tilbage og nyde turen ud i det ydre rum.

Sjove symboler og gode gevinster

Med den gode tilbagebetalingsprocent og den flotte underholdningsgaranti, kan det være svært ikke at gå i gang med at spille med det samme. Men der er faktisk en række ekstra fordele ved mælkevejen spilleautomat. Selvom der er fem hjul på automaten, så behøver du slet ikke fem ens symboler for at vinde. Du skal kun bruge tre ens symboler på de første tre hjul, så er du sikret en gevinst. Og festen stopper ikke her. Hvis du vinder en pengegevinst, så får du lige lidt ekstra oveni, hvis du er heldig. Så kaster maskinen nemlig gratis spins eller multipliers af sig, således at du kan få en række gratis chancer, eller du kan have endnu større gevinstchance i næste runde. Det kan altså blive en rigtig god dag for dig, når du skal prøve mælkevejen spilleautomat for første gang.

Symbolerne i spilleautomaten er som taget ud af en Star Wars-film. Du får glober, planeter, Orions bælte, masser af stjerner og et wild-symbol, som du hurtigt kan blive glad for. Wild-symbolet erstatter nemlig alle andre symboler, så det kan træde i stedet for ethvert et - så er dine chancer for at vinde pludselig meget større. Rammer du en globe, skal du ikke blive forskrækket, for de kan have et meget større udseende end de resterende symboler. Pludselig er alt du ser en globe, men håb på at få tre, for så er der en gevinst i vente.

Spil på mælkevejen spilleautomat

Vil du også opleve magien og det ydre rum på samme tid? Lige nu kan du blandt andet spille på automaten hos Rød25, som er den danske spilleside med Jakob Haugaard i front. Hos Rød25 kan du lige nu få en velkomstbonus på 100% i indskud, mens du samtidigt får 100 gratis spins til spilleautomaten Starburst. Så kan du skifte lidt mellem mælkevejen spilleautomat og Starburst, hvor du bliver i samme genre. Hvis du gerne vil se spillet an først, så kan du prøve spillet helt gratis hos Rød25. Det er bare med at komme ud af starthullerne og få prøvet maskinen af. Du vil ikke fortryde det.

4 Dec 2017

Kontaktformular