Theme Park

Masser af sjov med Theme Park spilleautomat

Er du til sjov og ballade, og elsker du den årlige tivolitur, så har du her spilleautomaten, der vil imponere dig. Med Theme Park spilleautomat får du alt det, du godt kan lide ved en tur i forlystelsesparken. Det hele er ikke kun sjov og ballade, for du kan også vinde rigtig store penge, da der er tale om en jackpot-automat. Du vil blive budt velkommen af lykkehjul, spøgelseshuse og rutsjebaner, som du kan boltre dig i, i mange timer. Lås op for bonusrunderne, få adgang til jackpot-karrusellen og meget mere med dette sjove spil. Aldrig har en enarmet tyveknægt været sjovere, og for meget små penge kan du vinde rigtig store gevinster.

Med Theme Park spilleautomat har du mulighed for at indkassere en progressiv jackpot. At jackpotten er progressiv vil sige, at den stiger i takt med, at folk spiller. Jo flere brugere, der bruger penge i automaten, des højere bliver jackpotten. Den mindste jackpot, du kan vinde i spillet, vil altid lyde på 25.000 kr. Derfor skal du altså ikke være fortvivlet, hvis den ikke er steget voldsomt endnu, da 25.000 kr. jo også er en slags penge. Tilbagebetalingsprocenten i spillet lyder på 88%, så du har altså gode chancer for at forlade Theme Park med penge på lommen.

Lås op for bonusrunderne

Når du spiller i Theme Park spilleautomat vil du se barsymboler, frugter, karruselheste, radiobiler og meget mere. Det hele vil give dig associationer til tivolituren eller den gode barndom med en softice i hånden. I spilleautomaten kan du ved at få tre ens bonussymboler låse op for en given bonusrunde. Her har du mulighed for at lande i Lykkehjulet, Spøgelseshuset eller Rutsjebanen. For at låse op for de forskellige bonusrunder, skal du have tre gravsten, spøgelseshuse eller lykkehjul. Hvert bonusspil har hvert sit setup, men ens for dem er, at du kan vinde gratis spins eller jackpotchancer. Du kan for eksempel ende i jackpot-karrusellen, hvor du spiller om rigtig store penge, og hvem har ikke lyst til at ende blandt karruselheste, mens man kan vinde store gevinster.

Theme Park spilleautomat er bygget op med tre hjul og fem gevinstlinjer. Det er en af de billige spillemaskiner på markedet, hvor du kan vinde gode penge, selvom du kun satser en lille smule. Det koster nemlig kun mellem 0,1 kr. og 1 kr. pr linje at spille med. Den højeste indsats du kan lave er dermed 5 kr., hvor du spiller på alle fem linjer. Du får altså nogle rigtig gode vinderchancer her, uden at pengepungen løber for hurtigt tør for penge. Spilleautomaten er en sjov og spændende automat, der giver mulighed for mange forskellige spil inde i spillet.

Besøg Theme Park spilleautomat med det samme

Kan du heller ikke vente længere med at besøge karruseller, skydetelte og spøgelseshuse? Theme Park spilleautomaten er en automat, du finder på flere forskellige spilsider, så du kan vælge den, du synes bedst om. Du finder blandt andet automaten hos Spilnu.dk, Karamba og Tivoli Casino. Så har du nu muligheden for at komme i gang med dagens udflugt til legeland. Nu kan den årlige tivolitur blive til en daglig udflugt, hvor du besøger spilleautomaten online. Prøv den selv og se, hvordan du bliver revet med af god stemning og spinnende karruseller. Det er billigt at være med, og det kan jo være, at du er den heldige, der stikker af med den jackpot, der bare vokser og vokser.

4 Dec 2017

Kontaktformular